Onze diensten

Lingerie Expert biedt een aantal diensten aan, gaande van de opleiding van verkoopspersoneel, het organiseren van een leuke maar informatieve lingerie sessie voor dames, tot het organiseren van opendeurdagen, specials, modeshows, enz.

Hebt u nog een origineel idee? Aarzel niet en leg het aan ons voor, wij zijn flexibel en denken graag met u mee.

Opleiding verkoopspersoneel

Zowel voor beginnend personeel als voor meer ervaren medewerkers voorziet Lingerie Expert een aantal specifieke opleidings- en vervolmakingsprogramma’s die de kwaliteit van uw dienstverlening zullen verbeteren. Deze verkoopsopleidingen omvatten:

  • Lingerie Bootcamp voor beginnend personeel
  • Herhalingscursus voor ervaren personeel
  • 1/1 coaching in de winkel

Presentaties en workshops

Organiseert u een koopavond, opendeurdag of ander evenement? Lingerie Expert kan ingeschakeld worden voor het geven van een presentatie of workshop. Deze hebben specifiek als doel om de klanten bewust te maken van de noodzaak en complexiteit van kwalitatieve lingerie.

Bent u een bedrijf met overwegend vrouwelijke werknemers en organiseert u regelmatig info sessies voor uw personeel? Wel dan biedt Lingerie Expert u een presentatie met allerhande weetjes over lingerie, het onderhoud, de beha maten. Een beknopte sessie die bijdraagt tot een beter welzijn van uw personeel.

Organiseren van evenementen

Plant u een opendeurdag, productlancering of ander speciaal evenement met uw onderneming? Dan weet u wellicht dat dit behoorlijk veel tijd in beslag kan nemen terwijl u al meer dan de handen vol heeft aan uw dagelijkse taak.

Lingerie Expert heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het organiseren van modeshows, opendeurdagen, e.d. Wij staan u graag met raad en daad bij, en stellen met plezier onze bevoorrechte relaties binnen de lingeriewereld ten diensten van uw evenement.